Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over Ons

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor met veel ervaring in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiële administatie, salarisadministratie, fiscaliteiten, bedrijfseconomische aangelegenheden en automatisering.

Het team van Philips Accountants bestaat uit flexibele adviseurs, die van aanpakken weten, die persoonlijk bij uw onderneming betrokken zijn en u op een begrijpelijke manier wegwijs maken in de wet- en regelgeving waar iedere ondernemer in Nederland mee te maken heeft.

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer alleen bezig wilt zijn met ondernemen en dat u zichzelf geen of weinig tijd gunt voor alle administratieve en belastingtechnische vraagstukken die binnen uw onderneming voor kunnen komen.

Ons team kan deze vraagstukken voor u uit handen nemen en samen met u op een betrouwbare, deskundige en effectieve manier zorgen voor een gezonde financiële huishouding.

Door onze jarenlange ervaring in het midden- en kleinbedrijf en ons netwerk met onafhankelijke adviseurs in verschillende disciplines zijn wij in staat u op een praktische, betrokken, maar vooral ook laagdrempelige manier op vele gebieden te adviseren.

Bent u op zoek naar een informeel accountantskantoor met een no nonsens mentaliteit, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.